Skip to content

Вътрешни ремонти

вътрешни ремонти

Освен с ремонт на покриви, компанията ни се справя безупречно и с извършването на най-търсените видове вътрешни ремонти. При тези услуги отново предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена.

Можем да се справим брилянтно с най-сложните и трудоемки задачи. Това се дължи на присъствието на доказани професионалисти в екипа ни и на професионалната техника, с която боравим. Позвънете ни за ремонт на своето жилище или бизнес обект още сега!

Защо да поверите ремонта на професионалистите?

Ремонтът е нещо, за което всеки собственик на жилище си мечтае, но когато се пристъпи към ремонтните операции, желанието за по-бързо приключване на офанзивата винаги надделява. Вероятно и на вас се е случвало ремонтът да се проточи повече от необходимото. Това се случва винаги, когато се наемат нискоквалифицирани и безотговорни майстори.

За да не се налага да живеете в пълен хаос, прах и отломки мазилка, ние препоръчваме да се доверите на опитни и коректни специалисти по вътрешни ремонти, които ще ви предложат изгодни цени. Предимството да наемеш лицензирана компания се състои главно в наличието на договор, сключен между поръчител и изпълнител. В този договор сроковете за завършване на ремонта са предварително договорени и се спазват.

Има и друга причина да потърсите професионална строителна бригада за ремонта – така отпада нуждата да търсите различни специалисти за различните видове ремонтни работи. Истината е, че не съществува майстор, който да е еднакво добър във всеки вид строителна работа. Поради тази причина екипът ни е съставен от опитни специалисти, всеки от които е доказан експерт в своята област.

Строителните фирми за вътрешни ремонти, каквато е нашата, разполагат със специалисти по лепене на фаянс и теракота, гипсокартон, мазилки и т.н. Не е нужно да търсите на различни места зидар, бояджия, фаянсаджия, електротехник и други специалисти. Ако даден майстор или частна бригада се опитат да ви убедят, че могат да изпълнят еднакво добре всички видове ремонтни дейности, то те вероятно ви лъжат.

Потърсете ни

Не отлагайте важните ремонти. Консултирайте се с нашият екип за повече информация.

Адрес

София, България

НАПРАВЕТЕ ОНЛАЙН ЗАПИТВАНЕ ЗА ОГЛЕД

Най-ценният ресурс при ремонта е времето, а не парите

Според експертите ремонтите трябва да бъдат изпълнени по най-високите стандарти за качество, така че следващия път, когато жилището ще трябва да се ремонтира, това да стане след 10-15 години, а не още на следващата година. Във всеки случай това е подходът, който следва нашата компания.

Ние извършваме цялостни вътрешни ремонти в кратки срокове, но без по никакъв начин да пренебрегваме качеството. Цената на различните дейности се определя от вида на извършените операции, тяхната сложност и мащабите на обекта. Плаща ни се за обем извършена работа, а не на ден, така че нямаме никакъв интерес да протакаме ремонта излишно.

Едва след като започнат да ремонтират своя дом, хората разбират, че по-ценният ресурс е времето, а не парите. Все повече клиенти са готови да се съгласят на малко по-висока цена, стига да са напълно уверени, че ремонтът ще приключи в най-кратки срокове, а резултатът ще е точно такъв, какъвто са го виждали в представите си.

Предлагаме различни видове вътрешен ремонт, включително изграждане от нулата на интериора на всички вътрешни помещения. Можем да положим стенна изолация, да направим фина шпакловка, да налепим плочки и да инсталираме други облицовки. На нас можете да поверите всяко кътче от новия си дом, включително банята, кухнята и терасите.

Имаме пълния капацитет и всички ресурси да изградим вътрешни стълбища, окачени тавани и дори да изградим от нулата нови тавански помещения. Дворът ви също ще получи нужното внимание. В предварително договорения с клиента срок бихме могли да построим дворни зидове и да монтираме метални огради.

Времето е пари, но с пари не можете да си купите време. Затова е изключително важно да не прахосвате най-ценния ресурс от съображения за икономии. Когато ремонтът е направен бързо и с желаното качество, стойността на операцията ще се окаже много по-ниска от тази, която неопитните самозванци ще ви предложат.

Качеството на материалите – ключов фактор за качеството на ремонта

В своята практика сме научили, че ремонтът е невъзможно да бъде направен качествено, ако материалите, с които се работи, не притежават нужното качество. Колкото и перфектно да е изпълнението на наетия майстор вътрешни ремонти, ремонтираните детайли ще се разрушат по-бързо, отколкото би ви се искало.

Ето защо ние се стараем да осигурим необходимите материали. Познаваме много добре продукцията на пазара и можем да отличим добрите суровини от лошите – цената не винаги е атестат за качество. Стремим се да убедим клиентите да ни се доверят при избора на строителния материал, като при нужда сме готови да направим внимателно обмислени компромиси.

Препоръчваме на всички свои потенциални клиенти да наемат само квалифицирани майстори за вътрешни ремонти, които знаят отлично кои мазилки на пазара са добри и как да извлекат максимума от всеки строителен материал. Ремонтните ни услуги са винаги обвързани с гаранция за качество, така че имате пълното основание да ни се доверите на 100%.

На фона на експедитивно и коректно извършените работи, ще се уверите сами, че фирмата ни ви предлага най-изгодните цени за вътрешни ремонти. Цената в този случай не е фиксирана, тъй като се определя от обема на работата и сложността на отделните операции. Взема се предвид и квадратурата на обекта.

Свържете се с екипа ни още сега, за да получите най-добрата оферта за вашия ремонт!