Skip to content

За нас

Съзнавайки колко важна част от сградната конструкция е покривът, ние създадохме своята строителна компания с идеята да предложим специализирани услуги, обхващащи всички дейности по ремонт на покриви. През годините сме доказали своя висок професионализъм и способност да решим дори най-сложния проблем в минимални срокове и на достъпна цена.

Бързо и професионално извършване на покривни ремонти в цялата страна

Дейността ни включва частични и основни ремонти на покриви на територията на София и цяла България. Успявайки да предложим персонализирани решения както на частни клиенти, така и на големи бизнес компании, нашата бригада се превърна в спасителното решение за една разнородна клиентела.

Няма да изложим на риск вашия дом, комерсиална или обществена сграда, поради ненадейно възникнали течове и повреди в целостта на покривната конструкция. Дори през студените и дъждовни сезони ще се отзовем на вашата заявка, за да ви предложим адекватно временно решение, което ще ви даде нужното спокойствие, докато времето позволи да започнем отложения ремонт.

Всяка строително-ремонтна дейност, обхващаща покривната система, се изпълнява от екипа ни без да се нарушават технологичните изисквания и установени стандарти. От нас ще получите своевременна реакция както в случай на аварии, така и при планирани ремонтни работи с индивидуален подход към всеки проблем и всеки клиент.

за Реал Перфект

Широк диапазон от дейности, обхващащи всеки елемент на покривното съоръжение

Реал Перфект

Екипът ни се състои от доказани специалисти с дългогодишен опит в ремонтирането на покриви с всякаква геометрия и площ. Извършваме частични и цялостни ремонти на плоски и скатни покриви с еднакво високо качество. Дейността ни включва също изграждане на чисто нови покриви с пълния списък от довършителни дейности.

Ние ще изградим стабилен и надежден покрив и ще ремонтираме участъците, които се нуждаят от професионално внимание. Ще изолираме покрива, ще монтираме капандури, ще направим обшивка на комините и ще инсталираме перфектно работеща водосточна система.

Работата на значителна височина не е за всеки. Ето защо подбрахме професионалисти, способни да се справят безупречно с всяко техническо задание при сложни и дори опасни условия. Ние не сме просто строители, а хора, които поемат рискове, за да не рискувате вие самите. Нашите специалисти ще жертват своя комфорт, за да направят живота и престоя ви в сградата максимално комфортен за един изключително дълъг времеви период.

Подбирайки внимателно материалите, с които работим, имаме пълното основание да предложим на своите клиенти дългогодишна гаранция за качеството на извършената работа. Ще ви предложим конкурентни цени, както и различни варианти за изпълнение на ремонта, вмествайки се във вашия бюджет. Ремонтът на покрива не бива да бъде отлаган, поради недостиг на финансови средства. Навременната реакция е по-евтиният вариант.

Потърсете ни

Не отлагайте важните ремонти. Консултирайте се с нашият екип за повече информация.

Адрес

София, България

НАПРАВЕТЕ ОНЛАЙН ЗАПИТВАНЕ ЗА ОГЛЕД