Skip to content

Смяна на керемиди

смяна на керемиди

Една от най-търсените ни услуги е смяна на керемиди. Тъй като операцията обикновено обхваща само подмяна на покривното покритие, без да се ремонтира носещата конструкция, цената на услугата е достъпна за редовите потребители. Ако покривът ви тече вече на няколко места, не отлагайте повече ремонта. Ние ще се заемем със смяната на керемидите в кратки срокове и ще изпълним задачата с максимална отговорност и прецизност.

Предимства на керамичната керемида

Най-широко разпространеният вид покривно покритие у нас си остава керамичната керемида. Тя е и най-старият материал, използван за покриване на сгради от хилядолетия. Керемидите днес се произвеждат в ефектни разцветки, форми и релефи, поради което новоизградените скатни покриви се превръщат в красив завършек на всяко здание.

Въпреки появата на нови твърди и гъвкави материали, керемидите си остават основен избор сред болшинството собственици на къщи и обществени сгради. Съвременните покривни материали не могат да се конкурират с керемидата по екологичност. В допълнение, този материал има много други положителни качества, например:

  • Дълъг експлоатационен живот – от 50 до 80 години при продуктите на различни производители;
  • Красив външен вид. Макар новите покрития да притежават не по-малко привлекателен облик, керамичните керемиди добавят допълнителен чар на всеки класически и модерен покрив. Старите европейски столици са разпознаваеми именно с керемидените си покриви;
  • Екологично чист материал. Керамиката е натурален материал, в чийто състав влизат единствено естествени компоненти;
  • Ефективна топлоизолация. Топлоизолационните свойства на керамичните керемиди са много по-високи от тези на металните покривни плоскости;
  • Висока устойчивост на износване и замръзване;
  • Водоустойчив материал и с висока якост на огъване.

Доказаната през вековете технология за полагане на керемидите включва само най-необходимите операции, като по този начин се елиминира ненужния разход на труд време. В допълнение, възможността за полагане на малки отделни плочи осигурява нужната лекота при покриване на покриви с най-сложни конфигурации.

Защо да поверите операцията на нас?

Смяната на старото покритие на керемиден покрив е трудоемка задача, а често и доста опасна, особено когато се работи върху покриви с голям наклон и голяма височина. В операцията влизат множество самостоятелни дейности, така че ремонтът може да се проточи доста във времето, ако се прави непрофесионално и с малък брой участници.

Нашата компания е най-удачният избор при нужда от спешна смяна на керемиди на достъпна цена. Когато операцията се извърши професионално, ще имате пълната увереност, че покривът ви изпълнява перфектно ролята си на надеждна защита срещу влиянията на околната среда. На сайта ни можете да се запознаете в детайли с пълния набор от дейности, застъпени при тази услуга.

Не се колебайте, свържете се с екипа ни още сега!

Потърсете ни

Не отлагайте важните ремонти. Консултирайте се с нашият екип за повече информация.

Адрес

София, България

НАПРАВЕТЕ ОНЛАЙН ЗАПИТВАНЕ ЗА ОГЛЕД