Skip to content

Монтаж и поставяне на безшевни улуци

монтаж на безшевни улуци цена

Фирмата ни предлага професионален монтаж на безшевни улуци, извършен по най-високите европейски критерии за качество. Американският тип безшевна улучна система набира популярност у нас, въпреки по-високата цена спрямо тази на класическата водосточна инсталация. Причината се крие в по-високата естетика и значително по-дългия експлоатационен живот на тази конструкция.

Какво представлява безшевната улучна система?

Въпреки че името намеква обратното, безшевната улучна система има шевове. Шевовете обаче са много малко на брой и са незабележими. Разположени са в ъглите на покрива, там където водосточните тръби се свързват с водосборните казанчета. Безшевната улучна система е добър избор поради своята здравина и издръжливост, както и поради своя дизайн.

Улуците са изработени от различни материали, но най-често използваните са алуминий и пластмаса. В много страни са използвани поради тяхната издръжливост и липсата на течове. Процесът по поставяне на безшевни улуци не се отличава с изключителна сложност, но въпреки това има някои специфични моменти, които не всички майстори у нас познават.

В този случай е най-важно да се избере правилния цвят на улуците, така че той да се свързва хармонично с цвета на покривното покритие и фасадата на сградата. Размерите на хоризонталните и вертикални детайли е добре да се изчислят от специалист. Особено важен е диаметърът на водосточните тръби, които най-често страдат от задръстване през есенния сезон.

За целта се използват щипки и скоби, които отговарят на вида на материала и неговото тегло. Скобите са изключително важни, тъй като те държат улуците здраво по време на ураганни ветрове. Правилното инсталиране на скобите е от огромно значение за нашата компания. Никога не бихме изпълнили небрежно тази операция, тъй като това ще компрометира не само работата на системата, но и фирмената ни репутация.

Потърсете ни

Не отлагайте важните ремонти. Консултирайте се с нашият екип за повече информация.

Адрес

София, България

НАПРАВЕТЕ ОНЛАЙН ЗАПИТВАНЕ ЗА ОГЛЕД

Особености на монтажа

Хората, които държат да подобрят визията на дома си, все по-често избират безшевните улуци. Те изпълняват същата функция, но разликата е в това, че имат само няколко шева, които не се забелязват. При високите сгради е невъзможно да се обърне внимание на този детайл, но при едноетажните къщи, улуците са на достатъчно близо до земята, за да се вижда всеки дефект по тях.

Свързаните с използването на безшевни улуци монтаж и материали са с по-високи цени спрямо цената на поцинкованите системи. Това се дължи не толкова на сложността на операцията, колкото на по-високото качество на материалите и по-привлекателната визия на самите детайли. При добра организация и численост на монтажния екип, задачата по изграждане на системата може да се завърши в рамките на един ден.

За да се изчисли правилно количеството на улуците, които ще са нужни за един покрив, може да се измери старата система или стрехите на покрива. Преди инсталирането на улуците е необходимо да се монтират носещите скоби. Тук е важно да се определи както разстоянието между тях, така и наклонът. Наклонът улеснява отвеждането на дъждовната вода от покрива към водосборника.

Защо е ваяжно монтажът да се направи професионално?

Безшевният улук е много тежък, следователно съществува риск той да се отдръпне от предната дъска, която го поддържа. Това означава, че трябва да се уверите, че скобата е стабилно фиксирана на нужната дълбочина. Характерният при безшевни улуци монтаж изисква професионален поглед върху инсталирането на крепежните елементи.

Когато се работи в такъв рисков участък, какъвто е покривът, особено на по-голяма височина, грешките са неизбежни. Ето защо е по-разумно да поверите операцията по изграждането на водосточната система на професионалния ни екип. При изпълнение на този вид ремонтни работи ние използваме специализирано оборудване, следвайки всички изисквания за безопасност.

Най-важната причина да ни наемете за монтаж на безшевни улуци е изгодната цена, която ще ви предложим. Гарантираме, че резултатът ще ви очарова и това не е празна рекламна фраза. За този вид улучни системи даваме гаранция от 25 години. Тя обхваща както качеството на работа, така и това на материалите.